Barba-Rossa Ver más grande

Barba-Rossa

Nuevo

EDITORIAL: Nova Editorial Moll

PRIMERA EDICIÓN: abril de 2021

AUTOR: Joan Pons

ENCUADERNACIÓN: Tapa blanda

LENGUA: Catalán

ISBN: 9788427322073

Más detalles

Sin stock (pedido por encargo)

19,00 € impuestos incl.

Más información

Amb una prosa exuberant, d’una immensa riquesa dialectal, Joan Pons reconstrueix amb un rigor històric minuciós un dels episodis més traumàtics de Menorca: el saqueig de Maó el 1535. L’aurada reconstrucció dels fets ens permet comprendre els antecedents, les causes, el desenvolupament i les dramàtiques conseqüències d’una ràtzia otomana que acabarà amb prop de sis-cents persones capturades, de les quals mai es va tornar a saber res més.

Roger Genestar, protagonista d’aquesta petita gran història, és un més d’aquells menorquins que haurien de viure les convulsions del segle XVI, quan els pirates atacaven viles, ports i vaixells a les costes de la Mediterrània. Pres per la cabòria de l’amor impossible, travessarà mars i deserts fins endinsar-se en el palau del llegendari Khair-ed-Din, temut corsari que ha passat a la posterioritat amb el malnom de Barba-rossa.

Novel·la d’un lirisme profund, Barba-rossa es pot llegir com una analogia històrica dels temps contemporanis en relació a la llarga confrontació moral entre Orient i Occident.