Nuevo
EDITORIAL: Milfulls
PRIMERA EDICIÓN: marzo de 2021
AUTOR: Josep Borràs y Damià Borràs
ENCUADERNACIÓN: Tapa blanda
LENGUA: Catalán
ISBN: 9788417998486
2 Artículo Artículos
En stock
Advertencia: ¡Últimas unidades en stock!
Fecha de disponibilidad:
Els mítics plats de l’Hotel Sevilla i del restaurant Rocamar, del port de Maó
De la caldera a l’oliago, de l’aguiat als frits, passant per les oranes, els cocs, els flaons, les formatjades i -per descomptat- la cèlebre maonesa... Des de fa segles, la cuina de Menorca ha estat farcida d’olors i sabors molt variats, fruit de la seva privilegiada situació enmig de la Mediterrània. El cuiner Josep Borràs i el seu fill Damià -poeta, novel·lista, traductor i també gastrònom- ens conviden a seure a taula per assaborir un centenar i mig de plats únics i inclassificables, que contribueixen a engrandir el valor d’aquesta inoblidable cuina tradicional.