La millor cuina de Menorca Ver más grande

La millor cuina de Menorca

Nuevo

EDITORIAL: Milfulls

PRIMERA EDICIÓN: marzo de 2021

AUTOR: Josep Borràs y Damià Borràs

ENCUADERNACIÓN: Tapa blanda

LENGUA: Catalán

ISBN: 9788417998486

Más detalles

2 Artículos

En stock

18,00 € impuestos incl.

Más información

Els mítics plats de l’Hotel Sevilla i del restaurant Rocamar, del port de Maó

De la caldera a l’oliago, de l’aguiat als frits, passant per les oranes, els cocs, els flaons, les formatjades i -per descomptat- la cèlebre maonesa... Des de fa segles, la cuina de Menorca ha estat farcida d’olors i sabors molt variats, fruit de la seva privilegiada situació enmig de la Mediterrània. El cuiner Josep Borràs i el seu fill Damià -poeta, novel·lista, traductor i també gastrònom- ens conviden a seure a taula per assaborir un centenar i mig de plats únics i inclassificables, que contribueixen a engrandir el valor d’aquesta inoblidable cuina tradicional.